Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het bestraten van allerlei projecten van heel klein tot heel groot.

Wie wij zijn

 

Wij zijn een jong dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het (her) bestraten van allerlei projecten voor bedrijf en particulier.

 

Met ruim 25 jaar ervaring in  deze sector kunnen we zeggen dat bestratingsbedrijf JP Alberts een bedrijf is wat meetelt.

Ook voor het aanleggen van tuinen , onderhoud en riolering kunt u bij ons terecht. Kortom voor alles wat met de tuin te maken heeft .

 

Jan Pieter


Jan Pieter, geboren en getogen in Eelde. Opgroeiende op de boerderij van z'n vader moest hij al op jeugdige leeftijd de handen uit de mouwen steken. Iets waarvan hij tot op heden geen spijt heeft. Nadat Jan Pieter zijn schooltijd had afgerond en bij een paar bedrijven de kneepjes van tuinaanleg en onderhoud had geleerd kwam hij toevalligerwijs in dienst bij de gemeente Eelde later gem.Tynaarlo. Hier heeft hij allerlei werkzaamheden verricht waaronder ook bestratings werkzaamheden. Deze werkzaamheden bevielen hem zo goed dat hij van de nood een deugd maakte en zodoende en z'n vrije tijd klusjes ging doen,(natuurlijk bestraten) maar dit liep uit de hand mede door de kwaliteit die J.P. achter liet.
Hierdoor besloot J.P. op een gegeven moment zijn baan bij de gemeente in te korten tot nog maar 3 dagen per week, om zich de overige dagen volledig op z'n klussen te concentreren. Dit nadat hij zich had laten inschrijven bij de K.v.K. Maar ook deze oplossing bleek niet de juiste en mede door familie omstandigheden besloot J.P. per 1 mei 2007 z'n baan bij de gemeente op te zeggen en zich zodoende volledig op zijn bedrijfje te kunnen concentreren,een beslissing die heeft geleid tot een bedrijf die meetelt.

Agnetha


Agnetha, geboren en getogen in Eelde. Dochter van een transport ondernemer, die het werken ook met de pap lepel is ingegoten en na een paar jaar verkering met J.P. in het huwelijk is getreden heeft in al deze jaren volledig achter J.P. en zijn beslissingen gestaan. Zij doet naast de huishouding en het verzorgen van de kinderen de volledige boekhouding en onderhoudt zonodig contacten met de klanten cq opdrachtgevers dit alles in volledige harmonie.
 

 

Wij verrichten, al onze werkzaamheden met het modernste gekwalificeerd materieel. Tevens zijn wij een door SBB een erkend leer bedrijf.